אגסים דבש בבצק עלים
אגסים דבש בצק עלים הוא ללא חלב וצמחוני תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.91 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, מים, אגסים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו אגסים דבש בבצק עלים, אגסים בבצק עלים (פוילט דה פויר), ו אגסים מתובלים באוזו עטופים בבצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
אגסי ליבה מלמטה, משאירים גבעולים שלמים. לקלף אגסים; לחתוך 1/4 פנימה. מלמטה של כל רמה במידת הצורך.
בסיר גדול שלבו את המים, הסוכר, הדבש, חצאי הלימון, הקינמון והציפורן. פיצול שעועית וניל וגרד זרעים; הוסף שעועית וזרעים לתערובת הסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מניחים אגסים על צדיהם בסיר וצונחים, ללא כיסוי, למשך 18-22 דקות או עד שהאגסים כמעט רכים, מתבלטים מדי פעם בנוזל ציד.
מוציאים אגסים בעזרת כף מחוררת; מצננים מעט. מסננים ושומרים 1-1 / 2 כוסות נוזל ציד; מניחים בצד.
פרש בצק עלים על משטח מקומח קלות.
חותכים ל-1/2 אינץ'.- רצועות רחבות. החל בתחתית האגס, עוטפים רצועת מאפה סביב האגס, מוסיפים רצועות נוספות עד שהאגס עטוף לחלוטין במאפה. חזור על הפעולה עם שאר האגסים ובצק העלים.
מעבירים ל -15 אינץ ' מרופד קלף. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
בינתיים הביאו לרתיחה נוזל ציד שמור; מבשלים עד שהנוזל סמיך וסירופי, בערך 10-15 דקות.
מניחים אגסים על צלחות קינוח ומזלפים סירופ.