אגסים עלומים וניל עם רוטב שוקולד וגלידה (ע. ק. א
המתכון וניל אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידה (ע. ק. יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 1379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו שעועית וניל, אגסים כמו בוסק, מקלות קינמון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים וניל עם רוטב משמש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את המים, הסוכר, מקלות הקינמון וגרידת הלימון בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל לאורכו, לגרד את הזרעים ולהוסיף גם את הזרעים ואת תרמיל למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להמסה מלאה של הסוכר, כ -5 דקות.
מקלפים את האגסים. מנמיכים את נוזל הציד לרתיחה ומוסיפים את האגסים. מבשלים עד שהם רכים בלבד (קצה סכין הקילוף יעבור דרך בשר אגס עם מעט התנגדות בלבד), כ -15 דקות.
מוציאים את המחבת מהחום ומקררים את האגסים בנוזל הציד, עד שהתקרר לחלוטין, כ -45 דקות.
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מכניסים את השוקולד והחמאה לקערה בינונית.
יוצקים את השמנת על השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
מגישים את האגסים עם כדור גלידה,מעט סירופ ציד אגסים ורוטב שוקולד חם שטפטף מעל.
מקשטים בעוגיית רקיק ומגישים.