אגסים עלומים כתומים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגסים עלומים כתומים צרפתיים (תפוז פואר אווק), אגסים כתומים עלומים, ו אגסים עלומים מתובלים כתומים.
הוראות
בעזרת ליבת תפוחים או סכין חדה, הסר בזהירות את הליבה מתחתית האגסים עד 1 אינץ'. של גזע, משאיר אגסים שלמים עם גזע. מקלפים את האגסים.
בתנור הולנדי שלבו את מיץ התפוזים, המים, הסוכר החום, החמאה וקליפת התפוז. מביאים לרתיחה; מוסיפים אגסים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהאגסים רכים, הופכים מספר פעמים.
מוציאים אגסים ומניחים בצד. מבשלים מיצי בישול, ללא כיסוי, למשך 5 דקות או עד להסמכה לעקביות סירופ.
לרוטב שוקולד, בסיר כבד קטן על אש נמוכה, מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה עד להמסת השוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כפית סירופ אגסים לכלי קינוח; מניחים אגס בכל מנה ומזלפים רוטב שוקולד.
מקשטים בקליפת תפוז אם רוצים.