אופים עוף ים תיכוני
אופים עוף ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חצאי חזה עוף, הרבס דה פרובנס, לבבות ארטישוק במרינדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 55%. נסו אופים עוף ים תיכוני, אופים עוף ים תיכוני, ו אופה עוף ים תיכוני קל עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים עוף ל -1 / 2 אינץ'. עובי.
שלב את העשבים דה פרובנס, מלח ופלפל; מפזרים מעל עוף. במחבת גדולה, עוף חום בשמן משני הצדדים.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם ארטישוקים, עגבניות וגבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לניתוק למשך 15-20 דקות או עד שמד חום שהוכנס לעוף קורא 170 ניתנים לניתוק.