קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

אופים עוף ים תיכוני

אופים עוף ים תיכוני
אופים עוף ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חצאי חזה עוף, הרבס דה פרובנס, לבבות ארטישוק במרינדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 55%. נסו אופים עוף ים תיכוני, אופים עוף ים תיכוני, ו אופה עוף ים תיכוני קל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משטחים עוף ל -1 / 2 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שלב את העשבים דה פרובנס, מלח ופלפל; מפזרים מעל עוף. במחבת גדולה, עוף חום בשמן משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם ארטישוקים, עגבניות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לניתוק למשך 15-20 דקות או עד שמד חום שהוכנס לעוף קורא 170 ניתנים לניתוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן