אורז כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז כתום. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אורז חום קצר גרגרים, בצל, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, אורז כתום, ו אורז כתום.
הוראות
מערבבים את האורז, המלח, ו 2 כוסות מים בסיר בינוני על חום בינוני.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות. בינתיים, לגרר 1 כף לקלף מאחד התפוזים. לאחר מכן חותכים את הקליפה הנותרת משני התפוזים וחותכים לקטעים.
חותכים את הבצל לרסיסים דקים. כאשר האורז רך והמים נספגים, מקפלים את 1 כף הקליפה, את החלקים הכתומים, בצל, מנטה, זיתים ושמן זית. מתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף במידת הצורך.