אורז עוף היינאני
אורז עוף היינאני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 962 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו סט אורז עוף היינאני, אורז עוף היינאני, ו ארוחת ערב: אורז עוף היינאני (מתכונים דומים).
הוראות
שלבו את כל המרכיבים בקערה, ערבבו היטב, ותבלו במלח, לפי הטעם. הניחו בצד
הכינו את העוף והאורז: הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים (מספיק מים כדי לטבול את העוף). ממלאים את חלל העוף עם בצל ירוק וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את העוף למים הרותחים, בצד השד כלפי מטה. מנמיכים את האש לרתיחה ממש מתחת לנקודת רתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שזה עתה מבושל, כ-40 דקות.
מעבירים את העוף לאמבט מי קרח למשך כ -5 עד 6 דקות. (זה כדי לעצור את הבישול ויהפוך את עור העוף לפריך.)
מסננים. דה-עצם את העוף וחותך לחתיכות בגודל ביס. שמרו את ציר העוף ושמרו על חום.
מחממים את השמן בווק או בסיר על אש גבוהה.
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריחני.
מוסיפים את האורז ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות.
הוסף מספיק ממרק העוף השמור החם כדי להגיע ל -1 / 2 אינץ ' מעל החלק העליון של האורז. מביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח ומנמיכים את האש לנמוכה. כאשר נוצרים חורי אדים באורז, מכסים את הווק ומאדים עד לבישול, כ-30 דקות.
הקציפו 1/4 כוס מציר העוף החם לרוטב הצ ' ילי.
מסדרים את האורז והעוף העלום על מגש ומזלפים את רוטב הצ ' ילה.