אורזו עם עגבניות, בזיליקום וגורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo עם עגבניות, בזיליקום, ו Gorgonzolan. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . אם יש לך עגבניות שרי, פסטה orzo, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו סלט אורזו עם תירס, עגבניות ובזיליקום, סלט אורזו עם עגבניות, בזיליקום ופטה, ו מחבת עוף, אורזו ותרד עם זיתים, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפות שמן זית בסיר על חום בינוני. מערבבים את פסטה orzo; לבשל ומערבבים עד אורזו יש השחמה קלה, 3 עד 4 דקות. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
להוסיף 1 שן שום; לבשל עד ריחני, על 30 שניות.
יוצקים את מרק הירקות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות; מבשלים עד orzo הוא רך עדיין קצת מוצק לנשוך, 12 עד 14 דקות.
בקערת ערבוב, לשלב עגבניות שרי, 1/2 של בזיליקום טרי, שום, ושמן זית שנותר.
כפית orzo מבושל לתוך קערת הגשה. למעלה עם תערובת עגבניות, ומפזרים עם Gorgonzola ובזיליקום שנותר.