קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות11
מגזין

אורנג'- סלסה אבוקדו

אורנג'- סלסה אבוקדו
רוטב אבוקדו כתום יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך בצל, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו-כתום, סלסה כתומה ואבוקדו, ו סלסה כתומה אבוקדו.

הוראות

1
מערבבים בצל ומים בקערה; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לנקז היטב.
3
לקלף תפוזים קטע; לחתוך חלקים כתומים במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כתוםכתום
4
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים בצל ואבוקדו; מפזרים מיץ לימון ומלח, משליכים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
בצלבצל
מלחמלח

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."