את מתכון סרטנים אטופי יכול לספק שלך קריאולי השתוקקות ב סביב 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 375 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו לחם תירס גבינת חלפיניו סרטנים בציפוי אטופי סרטנים, אטופי סרטנים, ו הסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה גדולה ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה כ -20 דקות עד שהתערובת היא משחה בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הסלרי, הפלפל והבצל; מערבבים עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
3
מוסיפים את המרק, המים, הפטרוזיליה, רסק העגבניות, עלה הדפנה, המלח, הפלפל ופלפל הקאיין. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
מוסיפים סרטנים ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.
6
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אלברינו, יין רוזויטי וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אלדיו פינירו אנווידיה קוצ ' ינה טטה דה קובי אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
אלדיו פינירו אנווידיה קוצ ' ינה טטה דה קובי אלברינו
קש, צהוב זהוב בהיר עם נצנוצים של ירוק, מסודר ומבריק. אלגנטי מאוד, טעם של סירופ פירות, בלסמי מן ההזדקנות שלה על ליס עם שוש, וזכרונות שומר, חומציות מעולה, רך, טרי, לא נעים, וטעים. טעם לוואי ארוך עם מגע מינרלי ומדי פעם נימות מרה מצוינות. חמדן מאוד.