הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גזר, אטריות בטטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האטריות בטטה בסיר גדול של מים רותחים במשך 4 עד 5 דקות. מיד לנקז ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים. הקפד לא לבשל את האטריות, או שהם יאבדו את המרקם הלעיס שלהם. אם אתה רוצה, לחתוך את האטריות עם מספריים לאורכים 6-7 אינץ ' לאכילה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
תחמיץ את התרד במים רותחים. יש לשטוף מיד מתחת למים קרים, לסחוט את המים מן העלים טופס לתוך כדור, ולאחר מכן לחתוך את הכדור לשניים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים את התרד, חצי שום, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. הניחו בצד כדי לתת לטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבשר, את השום הנותר, 1 כפית רוטב הסויה, ו 1 כפית שמן שומשום. מוקפץ עד הבשר מבושל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל, פטריות, וגזר ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8
הסר מהחום.
9
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את האטריות, תערובת בשר, תרד, נשאר 1/4 כוס רוטב סויה, 1 כף שמן שומשום, והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מגישים חם, זרועים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.