אטריות ליבליק קוגל
מתכון אטריות Lieblich קוגל מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין כגון ריזלינג, חמאה, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. נסו אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיף את האטריות, ומבשלים עד מכרז, על 6 דקות.
שלב את גבינת קוטג', אננס, ותפוחים; להפריש.
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מורחים שליש מהאטריות על תחתית המחבת המוכנה.
מורחים עם חצי מתערובת גבינת הקוטג ' ומפזרים שליש מסוכר הקינמון.
שכבה עם שליש נוסף של האטריות, ואת גבינת קוטג ' הנותרים.
מפזרים שליש נוסף של סוכר קינמון ואת הנודלס הנותרים.
מערבבים יחד את היין הלבן וחמאה מומסת; מברשת על האטריות.
מפזרים סוכר קינמון שנותר. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד שהתפוחים רכים.