אטריות מסולסלות בשר טחון
אטריות מתולתלות בשר טחון הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תירס הקרנל, בשר טחון, אטריות ראמן מזרחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . נסו תבשיל אטריות בשר טחון, אטריות בשר טחון אופים, ו מרק אטריות בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. להתפורר בבשר הטחון, ולבשל עד שכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים בחבילת הטעם מן האטריות, העגבניות והתירס (עם המיצים שלהם). לשבור את האטריות מעט, ולהוסיף אותם למחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 10 דקות, או עד אטריות במכרז. מערבבים מדי פעם כדי לשבור כל גושים של אטריות.