קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

אטריות תפוחי אדמה חריפות (Bataka Sev)

אטריות תפוחי אדמה חריפות (Bataka Sev)
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? אטריות תפוחי אדמה פיקנטי (Bataka Sev) יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 230 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים צ'ילה, תפוחי אדמה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . נסו אטריות בטטה מתובלות בשום-חמאת קינמון חומה, Batata Poha / איך לעשות Aloo Poha / Bataka Pauaa, ו חזיר מתוק ומתובל וכרוב נאפה מוקפץ עם אטריות מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הצ 'ילי, שום, ג' ינג ' ר, 1 כפית מלח, 1/8 כפית כורכום, ו 2 כפיות שמן צמחי במעבד מזון או מרגמה ועלי ולעבד למשחה דקה. (
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
כורכוםכורכום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מעבד מזוןמעבד מזון
2
הוסף כף מים אם אתה צריך יותר נוזלים.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם המים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מקטינים את החום לנמוך, מכסים את המחבת ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומנוקבים בקלות במזלג, כ -15 דקות. שמור את מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
מחית את תפוחי האדמה בזמן שהם עדיין חמים, באמצעות חלק ממי הבישול כדי לקבל עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
5
מערבבים ב 1 כף משחת צ ' ילה ירוקה, קמח חומוס, 2 1/2 כפיות מלח, 1 כפית כורכום, ושמן חרדל.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שמן חרדלשמן חרדל
כורכוםכורכום
מלחמלח
6
הוסף מספיק שמורות תפוחי אדמה בישול מים לפי הצורך כדי להפוך את הבצק רך. לטעום את הבצק עבור רמת חום ותבלינים (הבצק יהיה טעם גלם, אבל צריך להיות מלוח ומתובל; הטעמים יהיו רכים מעט במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
מיםמים
7
הוסף עוד מלח וצ ' ילה להדביק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
מלחמלח
8
מחממים את שמן הבישול במחבת עמוקה על חום בינוני-גבוה. השתמש ricer תפוחי אדמה (או מכונת sev, אם יש לך אחד) כדי ללחוץ אטריות לתוך השמן. מטגנים עד חום זהוב פריך, כשתי דקות. השתמש skimmer או כף מחוררת כדי להעביר את האטריות לקערה מרופדת נייר מגבת. חזור עד שכל האטריות מטוגנות. לאחסן במיכל אטום עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
פסטהפסטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
SkimmerSkimmer
קערהקערה
מחבתמחבת