איטיים לבישול בשר בריסקט טאקו
טאקו בשר בקר מבושל איטי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חזה בקר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, בשר בקר מבושל איטי, ו בשר בקר מבושל איטי.
הוראות
ב 4 ליטר סיר איטי, פרוסות בצל שכבה. למעלה עם בשר, צד שמן למעלה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום ועשן נוזלי עם מקצף.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות או על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
הסר בשר מן בישול איטי; מקום על חיתוך הלוח. עם 2 מזלגות, בשר קצוץ. באמצעות כף מחוררת, להעביר בצל קערה להגשה. להחזיר בשר לבישול איטי; מערבבים.
כדי לשרת, כף בשר על טורטיות; העליון עם בצל, גבינה, אבוקדו, עגבניות וסלסה.