איך להכין פנקייק דלעת הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1833 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך סוכר, allspice הקרקע, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, פנקייק דלעת עם חמאת דלעת מייפל {KitchenAid # SavorTheSavings}, ו פנקייק מערבולת דלעת עם ציפוי חמאת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר חום, סוכר לבן, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערת ערבוב גדולה, ולטפטף יחד במשך שתי דקות כדי לאוורר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
סוכר מגורען
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
2
בקערה נפרדת, לשלב מחית דלעת, קינמון, זנגביל, allspice, ביצה, חלב, 2 כפות של שמן צמחי, מיץ לימון, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
שמן צמחי
מיץ לימון
גרידת לימון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
ג ' ינג ' ר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים בתערובת הקמח, ומערבבים רק עד שתרטבו. (אין לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מחבת מעיל עם 1 כפית שמן צמחי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים הבלילה למחבת 1/4 כוס בכל פעם, ומבשלים את הפנקייקים עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד.