איך לעשות בצל אדום כבוש
איך לעשות בצל אדום כבוש נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם בצל, פתיתי פלפל מקף, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: איך לעשות בצל אדום כבוש, בצל אדום כבוש, ו בצל אדום כבוש.
הוראות
בלאנש את הבצל: בלאנש בצל אדום בסיר של מים רותחים במשך 2 דקות.
מרתיחים חומץ עם סוכר ותבלינים: בעוד המים הוא חימום בשלב 1, בסיר נפרד לשלב את החומץ, הסוכר והתבלינים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים בצל לבן, סחוט לתערובת החומץ. מבשלים במשך 1 דקה.
העברה לצנצנת זכוכית. אפשר לעמוד עד מקורר. ישמור כמה שבועות בקירור.