אמבר פאלמר של רוז'טומטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, כל כך לתת אמבר פאלמר של רוז'טומאטה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו מיץ אשכוליות, מים, לקשט: נענע sprig, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: הטורנדו האדום של טומטה, זריחת הקטיפה של Rouge Tomate, ו פונץ ' הדר חורף של Rouge Tomate.
הוראות
מערבבים רוזמרין ומיץ אשכוליות בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה במשך 30 שניות עד רוזמרין הוא מרוסק. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לתוך מיכל איטום, להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
עבור תערובת התה: בסיר קטן, מחממים מים לרתיחה חשופה (מים צריכים לרשום 82°).
הסר מהחום, להוסיף שני תה, ותלול במשך 2 עד 3 דקות. הזן דרך מסננת רשת בסדר. אפשר לתערובת להתקרר ביסודיות.
עבור הקוקטייל: עבור כל קוקטייל, למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
להוסיף 4 אונקיות תערובת תה, 2 אונקיות מיץ אשכוליות רוזמרין, סירופ אגבה אור 1 אונקיה, ו 4 עלים מנטה לרעוד. Shake במרץ עד מקורר היטב, על 15 שניות.
מוסיפים סודה לשייקר ומערבבים קלות.
יוצקים (לא מתח) לתוך הגשה זכוכית ומקשטים עם טריז מנטה אשכוליות.