אמנון בסגנון מרוקאי עם כמון, מנגו וכוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון בסגנון מרוקאי עם כמון, מנגו וכוסברה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 196 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, מנגו, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 174 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: אמנון בסגנון מרוקאי עם כמון, מנגו וכוסברה, סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, ו כמון, סלט ביצים כוסברה (Ensalada de Huevo con Comino Y כוסברה).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל שחור. לשפשף כמון וכוסברה בכל רחבי שני הצדדים של פילה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פילה אמנון ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד, עד דגים הוא מזלג מכרז. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב מנגו וכוסברה. למעלה אמנון עם תערובת מנגו רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.