אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה
אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1191 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 130 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, קמח, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. מתכונים דומים: אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה, חלק חגיגה I: שמנת farfalle עם אפונה ובייקון, ו קרם Farfalle עם סלמון ואפונה.
הוראות
1
מחממים סיר מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים מחבת גדולה עמוקה עם 1 כף שמן זית כתית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בייקון ופריך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
מוסיפים בצל, שום, עלה דפנה ופטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך אך לא משחימים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים עגבניות, למחוץ אותם עם כף עץ ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. דג אבק עם קמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. לבשל דגים 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בעוד דגים מבשלים, מערבבים אפונה לתוך רוטב, לחזור לבועה ומערבבים גבינת מסקרפונה. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
הסר דגים ממחבת לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. להפחית את החום בינוני ולהוסיף חמאה למחבת. חמאה חומה, 2 עד 3 דקות, מערבבים בלסמי ומבשלים 1 עד 2 דקות כדי להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
יוצקים את החמאה החומה וחומץ על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
מסננים פסטה, לזרוק עם רוטב ובזיליקום לנבול לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מגישים דגים עם פסטה לצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.