אני חולם על תרד
. אם יש לך רוטב אלפרדו, גרידת לימון, שאריות בייקון שמורות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: פאי חלומות, חלום של, ו ברים חלום.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר. להזמין 1/4 כוס של בייקון טפטוף במחבת.
מקום אספרגוס, תרד, ושום למחבת עם טפטוף בייקון; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד האספרגוס הוא רך, 8 עד 10 דקות.
מפזרים גרידת לימון לזרוק לשלב; ביסודיות לערבב בייקון ורוטב אלפרדו. להפחית את החום בינוני נמוך ולהביא רוטב לרתיחה.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים ברוטיני וחוזרים לרתיחה. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין קצת מוצק, על 8 דקות.
להעביר את rotini לקערה הגשה העליון עם תערובת רוטב אלפרדו.
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.