קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

אני חולם על תרד

אני חולם על תרד
. אם יש לך רוטב אלפרדו, גרידת לימון, שאריות בייקון שמורות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: פאי חלומות, חלום של, ו ברים חלום.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר. להזמין 1/4 כוס של בייקון טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מקום אספרגוס, תרד, ושום למחבת עם טפטוף בייקון; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד האספרגוס הוא רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
אספרגוסאספרגוס
תרדתרד
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים גרידת לימון לזרוק לשלב; ביסודיות לערבב בייקון ורוטב אלפרדו. להפחית את החום בינוני נמוך ולהביא רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
גרידת לימוןגרידת לימון
בייקוןבייקון
רוטברוטב
5
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים ברוטיני וחוזרים לרתיחה. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין קצת מוצק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
לנקז היטב.
7
להעביר את rotini לקערה הגשה העליון עם תערובת רוטב אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
RotiniRotini
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן