אנסלאדה נומרו אונו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם סירופ אגבה, שעועית, ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 77%. מתכונים דומים: אנסלאדה דה פסטה, אנסלאדה דה נופאלס, ו אנסלאדה דה נוצ'בואנה.
הוראות
1
מקציפים יחד את הטקילה, האגבה, הכמון, מיץ הליים ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טקילה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לאנסלדה: מקלפים וחותכים את הג 'יקמה לפרוסות ג' וליאן. פתח את השעועית השחורה ושטוף קלות מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר חלק מהעמילן העודף. פורסים את הבצל הירוק ופורסים דק את הג ' לפנו לסיבובים דקים מנייר (מסירים את הזרעים לקבלת פחות חום).
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
Jicama
עמילן
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
שלבו הכל יחד יחד עם התירס והפלפלים בקערה גדולה וערבבו היטב. מתלבשים עם הוויניגרט ומעליהם זילוף של הכוסברה ואבקת הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ויניגרט
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)