אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף הוא מתכון מקסיקני המגיש 4. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 2 שעות ו 35 דקות. אם יש לכם מרק בקר, טורטיות קמח, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 82%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אנצ'ילדות בקר וגבינה עם רוטב אדום ביתי, אנצ'ילדות אדומות עם בשר בקר, ו אנצ'ילדות בקר חריפות.
הוראות
1
להכנת הרוטב האדום החריף, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים 1/2 כוס בצל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה 4 כפיות שום, ומבשלים ומערבבים עד שהם ריחניים, עוד 3 עד 5 דקות, מתבוננים בזהירות כדי להימנע משריפת השום. מערבבים פנימה את האורגנו, 3 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, 1 כפית כמון, הכוסברה המיובשת, סלסה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות ומרק עוף עד שהרוטב מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסברה מיובשת
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטעמים מתערבבים והרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בזמן שהרוטב האדום החריף רותח, מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד. שוברים את הבשר לפירורים בזמן שהוא מתבשל, ומסננים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב אדום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים פנימה 3/4 כוס בצל, 1 כף שום, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו -1 / 2 כפית כמון לבשר, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ותערובת הבשר ריחנית עם תבלינים, 5 עד 10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רוטב האנצ ' ילדה ומרק הבקר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית, ומאפשרים לגבינה להימס לרוטב הבשר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את רוטב הבשר למשך 30 דקות נוספות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
רוטב חמוציות, להגשה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרססים את שני צידי כל טורטיה בתרסיס בישול, עורמים את הטורטיות עם פיסת נייר אלומיניום בין כל טורטיה ועוטפים את הערימה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מכניסים את הטורטיות לתנור שחומם מראש לחימום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים כ-1/2 כוס מהרוטב האדום החריף על תחתית תבנית האפייה המוכנה. ממלאים כל טורטיה ברוטב הבשר, שומרים כ-1/2 כוס מרוטב הבשר; מגלגלים את הטורטיות לאנצ ' ילדות, ומסדרים בתבנית האפייה, תופרים את הצדדים כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
יוצקים את הרוטב האדום החריף שנותר על האנצ ' ילדות.
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירות נהדרות עבור אנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. טווח חוף קליסטה פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.