אסייתי ברי-סלט בקר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סלט ברי-בקר אסייתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, תותים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט בקר אסייתי, סלט בקר אסייתי, ו סלט בקר ובוק צ'וי אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1/2 כפית פלפל על בשר בקר; לשפשף בשר עם שום. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף בשר; לבשל 2 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness, מפנה לאחר 3 דקות.
הסר מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להפריש.
שלב תותים הבא 4 מרכיבים (תותים דרך ג ' ינג ' ר) בבלנדר; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מערבבים אטריות, שמן, מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לזרוק בעדינות למעיל. כף 1 תערובת אטריות כוס על כל אחד 2 צלחות; העליון כל אחד עם 1 תרד כוס. מסדרים פרוסות בשר באופן שווה על תרד; כפית 1/3 כוס רוטב תות על כל סלט.