אספרגוס ביצים בנדיקט
אספרגוס ביצים בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם חניתות אספרגוס, פפריקה, מאפינס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו אספרגוס ביצים בנדיקט, ביצים קלות בנדיקט עם אספרגוס, ו פטריות ואספרגוס ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אספרגוס בסל קיטור.
מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים. הניחו בצד.
מכינים רוטב הולנדייז לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הכניסו 2-3 פנימה. מים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים בעדינות. שוברים ביצים קרות, אחת אחת, לכוס פודינג או צלוחית. מחזיק את המנה קרוב לפני השטח של המים, להחליק את הביצים, אחד בכל פעם, לתוך המים.
מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד שהלבנים מוגדרים לחלוטין והחלמונים מתחילים להתעבות. בעזרת כף מחוררת מרימים כל ביצה מהמים.
להרכבה מניחים 4 חתיכות אספרגוס על כל חצי מאפין; למעלה עם ביצה עלומה; מפזרים גבינה. מעל כל אחד כ -3 כפות רוטב הולנדייז; מקשטים בפפריקה.