אסקרול עם בייקון, תמרים, ויניגרט אגוז חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח ים, חתיכות אגוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט כרוב חם עם בייקון, תמרים, שקדים, שאלוט פריך ופרמזן-נערה איווה אוכלת, ויניגרט פטריות עם בייקון חם, ו אסקרול עם שום מטוגן, תמרים וגבינה.
הוראות
1
שלב אסקרול, תאריכים, ואגוזים בקערה גדולה. מבשלים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד חום פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים בייקון לקערה עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להיפטר טפטוף ממחבת; להוסיף שמן אגוז.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקום על אש נמוכה.
5
להוסיף שאלוט; סאוטה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
6
הסר מחבת מחום; להוסיף חומץ להקציף כדי להתמזג. ויניגרט העונה עם מלח ים ופלפל שחור. בהדרגה להוסיף רוטב חם לסלט, לזרוק מעיל. לחלק בין הצלחות.