קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות126
ציון בריאות2
מגזין

אסקרול עם נקניק איטלקי ושעועית לבנה

אסקרול עם נקניק איטלקי ושעועית לבנה

הוראות

1
Heat oil in heavy large pot over medium-high heat. Working in batches, sauté sausage until cooked through, breaking up with back of spoon, about 6 minutes per batch. Using slotted spoon, transfer sausage to bowl, leaving drippings in pot. Reduce heat to medium; add onion to pot and sauté until translucent, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Add prosciutto and sauté 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
Mix in garlic and crushed red pepper.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
4
Add escarole and sauté until wilted, about 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
5
Add wine and cook 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
Add beans, stock and sausage and simmer 10 minutes to blend flavors. Season to taste with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
Transfer to large bowl. Top with grated Parmesan, if desired.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון