אפונה ירוקה עם גבינה ועשבי תיבול עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 303 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות והרימו עלי פטרוזיליה, אפונה, עלי נענע ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. נסו עוגות גבינה אפונה ועשבי תיבול, שכבות ירוקות עם גבינת עיזים ועשבי תיבול, ו סטייקי עצם עם גרני ירוק קצוץ, עגבניות צלויות עם גבינה, זיתים ועשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מכוסה גדול על אש גבוהה מביאים לרתיחה את המים ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את האפונה ומבשלים 1 דקה לקפוא ו -3 עד 3 1/2 דקות לטריות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
4
מסירים מהאש, מסננים במסננת ומיד צוללים את האפונה למים קרים כקרח כדי להפסיק את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה
קרח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מסננים ומניחים בצד.
6
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את חומץ היין האדום, שאלוט, מלח ופלפל. מזלפים לאט את שמן הזית תוך כדי המשך להקציף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מלח ופלפל
שמן זית
שאלות
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
7
מוסיפים את האפונה, הנענע, הפטרוזיליה והגבינה ומערבבים לאיחוד. מכסים ומניחים לשבת במקרר 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.