קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אפונה מתוקה, צדפות וריזוטו נענע

אפונה מתוקה, צדפות וריזוטו נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפונה מתוקה, צדפה וריזוטו מנטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 647 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם פרמזן, צדפות צוללות, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, סלט אבטיח צרוב צדפות W / ויניגרט מנטה מבעבע, ו צדפות צרובות וסלט אבטיח עם ויניגרט מנטה מבעבע.

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ויוצקים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות, עד רך. מערבבים באורז וחצי מהמנטה הקצוצה, מקפידים לצפות את כל גרגרי האורז בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל (כמו גם את האלכוהול) התאדה. מתבלים במעט מלח ופלפל. מצקת ב 1 כוס של מלאי חם. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות עד שרוב המניה נספגת. שמור הוספת מלאי כוס בכל פעם ערבוב. לאחר כ -10 עד 15 דקות, לבדוק את האורז. זה צריך להיות מבושל וקרם אבל עדיין יש ביס קל אליו. (ייתכן שלא תצטרך את כל המניות.) מקפלים בעדינות אפונה ו 1/4 כוס חמאה. מערבבים בגבינת הפרמזן וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אלכוהולאלכוהול
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מצקתמצקת
4
הסר מן החום לכסות בזמן שאתה צורב את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
הגדר מחבת לא מקל לטגן מעל חום בינוני ולהוסיף 2 כפות שמן זית ו 1 כף חמאה. ללטף את הצדפות עם מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף צדפות למחבת, מוודא שלא צפוף, ומבשל עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על 4 עד 8 דקות בהתאם לגודל של הצדפות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בדוק את הריזוטו ולהוסיף קצת יותר מניה אם הוא קיבל עבה מדי. בקערה רדודה או צלחת, לעשות ערימה נחמדה של ריזוטו העליון עם 3 או 4 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מקשטים עם מנטה הנותרים טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.