אפיית לחם: לחם שומשום ופשתן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 164 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, ארוחת פשתן, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אפיית לחם: שיפון עם קימל ופשתן, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו Flax-רוזמרין Flatbreads עם מלח ים מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח, שמרים, מלח, ארוחת פשתן, שומשום ושמן זית בקערה של מעבד המזון שלך מצויד בלהב הבצק. דופק מספר פעמים עד שכל החומרים מופצים באופן שווה.
עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את המים בזרם איטי, מהר ככל שהקמח יכול לספוג אותו. המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק, או יחסית כך. זה יהיה מהמורות מן התוספות, אבל הבצק עצמו צריך להיות חלק דביק ולא דביק, וזה צריך להיות אלסטי.
טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף אותו עם קצת שמן זית כדי לכסות את פני השטח, ולשים את הבצק לתוך קערה. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל, כ 45 דקות.
קמח משטח העבודה שלך בקלילות.
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בקצרה, ולאחר מכן מחלקים אותו ל 8 חתיכות. טופס כל חתיכה לתוך כדור, ואז לשטח את הכדור לצורת דיסק.
חום ברזל במחבת כבד הוא אידיאלי-על חום בינוני.
גלגל את הדיסק הראשון שלך לכ -6 אינץ ' בקוטר.
מניחים אותו במחבת ומבשלים בצד הראשון עד שהוא מתחיל חום בתחתית וזה מתחיל בועה ונשיפה, על 1-2 דקות.
הפוך את לחם הפנים מעל ומבשלים בצד השני במשך 30-60 שניות נוספות עד שהוא חומים קצת בצד השני. זה בסדר זה לא אחיד מבישול על " בועות."לפעמים יהיו לך הרבה בועות קטנות יותר, ולפעמים הבועות ישתלבו וכל לחם הפנים ינפח כמו בלון.
כמו כל לחם שטוח נעשה, לערום אותם ולכסות אותם במגבת מטבח נקייה כדי לשמור אותם חמים כמו שאתה מבשל את השאר.
מגישים חמים, או לקרר אותם ומגישים בטמפרטורת החדר.