אפל אגס פריך
המתכון תפוח אגס פריך יכול להתבצע בערך 35 דקות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 307 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו אגוזי פקאן, תבלין פאי תפוחים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 29%. מתכונים דומים: אפל אגס פריך, אגס תפוח פריך, ו אגס תפוח פריך.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. מחלקים בין שני 8-עוז משומן. רמקינס.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, החמאה, הסוכר החום ותבלין הפאי; מערבבים שיבולת שועל ופקאן.
אופים בחום של 375 כ 18-22 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קריספ עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "