אצבעות גבינת צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אצבעות של גבינת צ'דר. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך ביצה, חמאה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אצבעות מכשפה, אצבעות מכשפות מחיטה מלאה, ו אצבעות עוף צ'דר בייקון.
הוראות
במעבד מזון או קערה, מערבולת או לשפשף יחד חמאה, גבינה, קמח, קמח תירס עד התערובת יש את המרקם של חול רטוב.
מוסיפים ביצה ומערבבים או מערבבים במזלג עד שהבצק מחזיק יחד.
לגרד בצק על גיליון נייר בישול או קלף, 12 עד 14 ב. רחב וכ -14 ב. ארוך. למעלה עם עוד גיליון בגודל שווה של נייר בצק לטפוח לתוך 1/2-in.- מעגל עבה. לעטוף בניילון להקפיא 15 דקות, או לקרר עד 3 ימים.
רול בצק לתוך מלבן על 8 ב. רחב ו-10 בפנים. ארוך, עובד בזהירות כדי למנוע קמטים בנייר. חזור למקפיא למשך 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
לקלף את הנייר העליון ולהשתמש סכין חדה לחתוך את הבצק לתוך 30 רצועות, כל אחד על 1/2. עבה ו-5 בפנים. ארוך.
מניחים כל רצועה על תבנית אפייה גדולה.
מפזרים מלח לפי הטעם, ולאחר מכן להשתמש באצבעות שלך כדי לעגל את החלק העליון של כל רצועה לצורת קצה האצבע. השתמש בסכין חדה להבקיע שורות "מפרק" רדודות בכל אצבע, ולאחר מכן לחץ על שקדים "מסמר" לתוך הקצה. אם אתה רוצה, לכופף כל אצבע במקומות כדי לגרום לזה להיראות מלוכלך.
אופים את האצבעות עד חום בהיר אפילו, על 15 דקות.