5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
במחבת כבדה גדולה לחמם את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן ולהפחית את החום נמוך בינוני. מבשלים את העוף, לטפוח יבש, בקבוצות בשמן, הופכים אותו, במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, מעביר אותו כפי שהוא מבושל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
3
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת ואת המחבת לבשל את הבצל ואת פלפלים ירוקים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את העגבניות, את השום, את הפפריקה ואת הזעפרן ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האורז ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
זעפרן
שום גויה®
6
מוסיפים את המרק, מחומם, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
7
מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה רדודה של 5 ליטר ומסדרים עליה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
אופים את arroz con pollo באמצע תנור שחומם מראש 325 ° F. במשך 15 דקות, מפזרים את פלפל אדום ואת האפונה על זה, ואופים את פולו arroz קון במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מפזרים את arroz con pollo עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים