במחבת כבדה גדולה לחמם את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן ולהפחית את החום נמוך בינוני. מבשלים את העוף, לטפוח יבש, בקבוצות בשמן, הופכים אותו, במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, מעביר אותו כפי שהוא מבושל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
3
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת ואת המחבת לבשל את הבצל ואת פלפלים ירוקים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים.
מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה רדודה של 5 ליטר ומסדרים עליה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
8
אופים את arroz con pollo באמצע תנור שחומם מראש 325 ° F. במשך 15 דקות, מפזרים את פלפל אדום ואת האפונה על זה, ואופים את פולו arroz קון במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה.