קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ארוז קון פולו

ארוז קון פולו

הוראות

1
הסר את הצלחת ואת המדף להתפורר זעפרן בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
במחבת כבדה גדולה לחמם את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן ולהפחית את החום נמוך בינוני. מבשלים את העוף, לטפוח יבש, בקבוצות בשמן, הופכים אותו, במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, מעביר אותו כפי שהוא מבושל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת ואת המחבת לבשל את הבצל ואת פלפלים ירוקים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את העגבניות, את השום, את הפפריקה ואת הזעפרן ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האורז ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את המרק, מחומם, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה רדודה של 5 ליטר ומסדרים עליה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8
אופים את arroz con pollo באמצע תנור שחומם מראש 325 ° F. במשך 15 דקות, מפזרים את פלפל אדום ואת האפונה על זה, ואופים את פולו arroz קון במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים את arroz con pollo עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
Sprinkle the arroz con pollo with the parsley.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר