ארוחת ערב הערב: Pesce ' אפוי מלח לכל בשל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ארוחת ערב: זיטי אפוי, ארוחת ערב: אמנון אפוי זנגביל וכוסברה, ו ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לערבב יחד 3 כוסות של המלח ואת החלבונים ביצה. זה יהיה עקביות של חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים את 1/2 כוס המלח הנותרים בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
. לפצח את קרום המלח באמצעות כף עץ של הידית של סכין. הרם את הקרום משם ולהרים את הפילה על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך