קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית

ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית
ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר בקר, רוטב פלפלים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה ונקניק לבישול איטי, נקניקיית קייג'ון לבישול איטי ומרק שעועית, ו מרק סיר איטי נקניק ושעועית לבנה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הנקניק עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוציאים את הנקניקיות וחותכים אותם לחתיכות 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
יוצקים את ציר הבקר, העגבניות, מחית העגבניות והרוטב החם למחבת עם הבצל ומביאים את התערובת לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
מלאי בשרמלאי בשר
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים את הגזר בסיר איטי, ואחריו שעועית הגרבנזו ושעועית הכליה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מסדרים מעל את נתחי הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
יוצקים את הרוטב מהמחבת לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.