ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית
ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ציר בקר, רוטב פלפלים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שעועית שחורה ונקניק לבישול איטי, נקניקיית קייג'ון לבישול איטי ומרק שעועית, ו מרק סיר איטי נקניק ושעועית לבנה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הנקניק עד להשחמה טובה, 5 עד 7 דקות.
מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות נוספות.
מוציאים את הנקניקיות וחותכים אותם לחתיכות 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ'.
יוצקים את ציר הבקר, העגבניות, מחית העגבניות והרוטב החם למחבת עם הבצל ומביאים את התערובת לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים מלמטה.
מניחים את הגזר בסיר איטי, ואחריו שעועית הגרבנזו ושעועית הכליה.
מסדרים מעל את נתחי הנקניק.
יוצקים את הרוטב מהמחבת לסיר האיטי.
מבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.