קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

ארוחת ערב: מרק שרימפס צ'ילי כהה עם Epazote

ארוחת ערב: מרק שרימפס צ'ילי כהה עם Epazote
ארוחת ערב: מרק שרימפס צ'ילי כהה עם Epazote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו לימונים, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון, ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה, ו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הצ ' ילי והשום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים מאוד, על דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את השרימפס המיובש יחד עם 1 ליטר של המניה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובששרימפס מיובש
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
בזהירות לשפוך תערובת לתוך בלנדר תהליך עד חלקה. תיזהר. להתמזג בקבוצות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את המרק בחזרה בסיר דרך מסננת, כדי להסיר את כל פיסות עור צ ' ילה קשה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
יוצקים את ליטר השני של ציר עוף. תשפוך את תפוחי האדמה, הגזרים והאפזוטה. לתבל את המניה עם מלח ופלפל לפי הטעם. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
EpazoteEpazote
7
תוסיף את השרימפס, תכבה את החימום, ותחכה דקה אחת. דגים את הענפים של אפאזוט וזורקים. מצקת חלק מהמרק לקערה, מתבלה במלח, וסוחטת קצת מיץ ליים טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
EpazoteEpazote
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.