ארוחת ערב: מרק תירס מתוק עם קרם אבוקדו
ארוחת ערב: מרק תירס מתוק עם קרם אבוקדו נטול גלוטן, וצמחוני מרק. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי טימין, צ'ילה דה arbol, גרעיני תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ארוחת ערב: תירס מתוק וסלט שעועית שחורה, ו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את החמאה על חום בינוני; כאשר הוא קצף, להוסיף את תפוחי האדמה, בצל, צ ' ילה, טימין ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך שמנת.
להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את התירס, עלי כוסברה, חצי חלפיניו, קמצוץ של מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. לבשל, ציפוי בחמאה, במשך דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף עשר כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 30 דקות, או עד התירס ותפוחי האדמה רכים.
בינתיים, מחית את האבוקדו עם קרם פרש ושאר חלפיניו, הוספת מיץ ליים, מלח ופלפל לפי הטעם. אני יותר מהכפלתי את מיץ הלימון שנדרש במתכון.
מסננים את המרק לקערה גדולה, משליכים את צ ' ילה.
שים את תערובת התירס לתוך בלנדר עם קצת מהנוזל להתמזג במהירות נמוכה עד מחית.
מוסיף כוס של הנוזל ומתמזג על גבוה, מוסיף את הנוזל בשלבים עד המרק יש את העקביות של שמנת כבדה. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל.
מגישים עם מנה של קרם אבוקדו, עלי כוסברה מפוזרים, ופרוסות דקות של אבוקדו, אם תרצה.