קושימומחה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אריסטה

אריסטה
אריסטאן היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 158 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה חזיר, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. מתכונים דומים: Aristan al Finocchio (חזיר עם שומר).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להוסיף שום; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מסננים היטב; דק קוצצים שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מערבבים שום, רוזמרין, והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; מחית עם מזלג כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים כל פילה לאורך, חיתוך ל, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזיר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
7
חותכים כל צד לאורך, חיתוך, לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
8
מניחים לעטוף פלסטיק חובה כבדה על בשר חזיר, ולשטח עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מערוךמערוך
9
להפריש 2 כפיות רוזמרין-שום להדביק. לשפשף נשאר להדביק על הצדדים לחתוך של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
רוזמריןרוזמרין
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
10
להפשיל כל tenderloin; מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח. לשפשף מחוץ חזיר עם דבק 2 כפיות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
11
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הוסף tenderloins; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
13
מניחים tenderloins על מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
14
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
15
בואו לעמוד 10 דקות.
16
בעוד בשר חזיר עומד, להוסיף מרק ויין למחבת. להביא לרתיחה; לבשל 5 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
חזירחזיר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
הסר מהחום; מערבבים ב 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
18
חותכים חזיר לפרוסות דקות; לשרת בתערובת יין.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ייןיין
19
בטוסקנה, אריסטה (ah-rist - TAH), או צלי חזיר, הוא בדרך כלל לירוק או בתנור קלוי ומתובל ברוזמרין, מלח ופלפל. טוסקנה מעדיפה לאכול את הבשר קר. כאן, הוא מוגש חם עם רוטב יין, אבל שאריות צונן ניתן פרוס דק עבור פניני טעים (כריכים איטלקיים).
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
רוטברוטב
בשרבשר
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור