גשו לסופר וקנו אפונה, מיץ לימון, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית נסו סגנון צייד הארנב, ארנב בסגנון איסכאני, ו פורטוגזית בסגנון צייד ארנב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את חתיכות הארנב במחבת עמוקה או תנור הולנדי על חום בינוני יחד עם בצל, שום, ופלפל ירוק. מתבלים בזעפרן, כמון, מלח, פלפל, מיץ לימון ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
פלפל ירוק
מיץ לימון
עלי דפנה
זעפרן
שום
פלפל
כמון
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
יוצקים את המים על כל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כ -20 דקות נוספות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
4
מוסיפים את הצימוקים, צלפים, יין לבן, רוטב עגבניות, זיתים ושמן זית. מבשלים עוד כ -5 דקות. לבסוף, מערבבים את האפונה ומסירים מהחום.