ארנב אלה קציאטורה בארזה
ארנב אלה קציאטורה בארזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 60 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית כתית, ארנב, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: מתכון ארנב בגריל ומרינדה (קוניגליו מרינטו אלה גריגליה), פוקצ'ה בארזה, ו ארנב אפלג'ק.
הוראות
מתבלים קמח עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל טחון טרי.
שוטפים ומייבשים חתיכות, כולל כבד, לב וכליות. לחפור את כל החלקים בקמח ולנער עודף.
בתנור הולנדי תחתון כבד או לה קריוסט, מחממים שמן זית עד לעישון. מבשלים חתיכות ארנב, 3 עד 4 בכל פעם, עד להזהבה כהה ומוציאים לצלחת, כ -20 דקות. בסיום הארנב מוסיפים בצל, צ ' ילי, פטריות, עגבניות מיובשות וסוכר ומבשלים עד שהבצל התרכך, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים, יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חתיכות ארנב ומורידים את האש לרתיחה ומבשלים 45 עד 50 דקות, עד שהבשר רך והרוטב הצטמצם בשני שליש. בדקו אם יש תיבול, הניחו על מגש הגשה, פזרו גרידת תפוז, רוזמרין והגישו.
(2 ירכיים קדמיות, 2 ירכיים אחוריות ו -4 חתיכות אוכף) .