ארנצ'יני עם אפונה ומוצרלה
ארנצ'יני עם אפונה ומוצרלה עשוי להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ארנצ'יני ממולא מוצרלה, ניוקי, נקניק, עגבנייה, אפונה, מוצרלה מעושנת, ו ארנצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את ציר העוף לרתיחה בסיר בינוני; שמור על חום.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב במשך 4 דקות.
מוסיפים 1 כוס מהציר לתבנית ומבשלים תוך ערבוב עדין עד שכל הציר נספג.
מוסיפים את הציר שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ומבשלים תוך ערבוב עדין עד שהאורז הוא אל דנטה, כ-25 דקות. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מעבירים את הריזוטו לקערה חסינת חום ומניחים להתקרר למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה וביצה 1. לוחצים חתיכת ניילון ישירות על האורז ומכניסים למקרר לריזוטו למשך 4 שעות לפחות או, רצוי, למשך הלילה.
מרפדים תבנית בנייר שעווה. בקערה רדודה מקציפים את 3 הביצים הנותרות.
שים את הקמח ופירורי הלחם על צלחות נפרדות. מתבלים את פירורי הלחם במלח. בעזרת ידיים לחות יוצרים מנות של 1/4 כוס מהאורז לכדורים בגודל 2 אינץ'. תוחבים חתיכת מוצרלה ואפונה במרכז כל כדור אורז ואוטמים כל חורים. מניחים את הכדורים על גיליון האפייה.
לזרות את כדורי האורז בקמח, הקשה על כל עודף. בעבודה עם 1 בכל פעם, טובלים כל כדור בביצה, ואז מצפים בפירורי לחם, מגלגלים ולוחצים אותו לכדור קומפקטי.
מחממים 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מברזל יצוק. כשהשמן חם מאוד, מוסיפים את כל כדורי האורז ומבשלים על אש בינונית, הופכים, עד להזהבה ופריכה בכל רחבי, כ -8 דקות.
מסננים את הכדורים על מגבות נייר, ואז מעבירים לפלטה גדולה.
מפזרים את הארנצ ' יני קלות במלח ומגישים.