בגנה קאודה ברוסקטה
Bagna Cauda Bruschetta עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.
הוראות
מסדרים פרוסות בגט בשכבה זוגית על תבנית אפייה. צלוי 1 דקה או עד קלוי. מגניב לגמרי על תבנית אפייה.
פרוס קישואים לאורך ל 3 חתיכות שוות. מסדרים חתיכות קישואים ומגורי פלפל, צד העור למטה, בשכבה אחת על מתלה גריל או מחבת גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל 3 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה וחד במכרז. קוצצים קישואים ופלפל פעמון; לכסות ולשמור חם.
מערבבים מיץ, מלח, שום ואנשובי במעבד מזון קטן; תהליך 30 שניות או עד שהתערובת יוצרת משחה.
להוסיף שמן; דופק 10 פעמים או עד בשילוב. תערובת כפית לסיר קטן; להביא לרתוח מעל חום בינוני-גבוה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
מניחים 2 חתיכות בגט על כל אחד 12 צלחות.
טפטוף כל פרוסה עם כ 1/2 תערובת שמן כפית, העליון עם כ 1 כפות ירקות.