בוסטון קרם מיני קאפקייקס
Boston Creme Mini-Cupcakes עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי שוקולד, חלב, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. . מתכונים דומים: עוגת קרם בוסטון, מרטיני קרם בוסטון, ו Boston Creme Pie Pankings.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ספריי 24 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
מערבבים את העוגה הצהובה, מים, ביצים ושמן צמחי בקערה עד לחלח. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין מיני מוכן, ממלא אותם על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקאפקייקס עלו והם בצבע חום זהוב קלות, 15 עד 19 דקות. בדוק עבור doneness לאחר 10 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייק צריך לצאת נקי. אפשר לעוגות להתקרר במשך כ -20 דקות.
מקציפים תערובת פודינג וניל צרפתית מיידית וחלב יחד בקערה במשך 2 דקות. אפשר פודינג לעמוד במשך 5 דקות יותר להתעבות.
צינור פודינג וניל לתוך כל קאפקייק עם כ 1 1/4 כפית פודינג וניל.
להקפיא קאפקייקס מלא לפחות 1 שעה כדי להפוך את הציפוי קל יותר.
מורחים ציפוי דק מאוד של ציפוי שוקולד על כל עוגה; מקררים עוגות במשך 15 דקות.
מורחים שני, שכבה עבה יותר של ציפוי על השכבה הראשונה.
מניחים מנה קטנה של קצפת למרכז של כל קאפקייק חלבית העליון עם רבע דובדבן maraschino. מקררים מיני קאפקייקס עד תקופת המאסר.