בורגר בצל פריך
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את בורגר בצל פריך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1351 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.12$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש לחמניות בריוש, צ'יפס, קמח מתובל ובשר בקר טחון. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 62%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חצילים בצל צרפתי וגבינת בצל אדום "המבורגר, תבלין בצל פריך ובורגר בצל-ירקות מקורמלים.
הוראות
משרים את הבצל הפרוס במי קרח למשך שעתיים לפחות.
מחממים את השמן הצמחי ל-375 מעלות F. לאחר השריית הטבעות, מסננים היטב וזורקים פנימה את הקמח. מטגנים עד להזהבה ואז מתבלים במלח ופלפל.
להכנת ההמבורגר, מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון עם 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. לאחר מכן הסר חלק קטן, בערך 1 אונקיה, ומבשל כדי לבדוק את רמת התיבול.
מתבלים מחדש את בשר הבקר במידת הצורך. ליצירת קציצות, חלק ארבעה סיבובים של 7 1/2 עד 8 אונקיות. משטחים את החלק העליון עם דיסק בגודל 5 אינץ', ומבטיחים לא להתערבב יתר על המידה במהלך התהליך.
לאחר המנות, מחממים מחבת פסים או מחבת על אש בינונית גבוהה עד שהיא חמה, 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את שמן זרעי הענב והקציצות. מנמיכים את האש לבינונית. מבשלים בצד הראשון עד להשחמה, 3 דקות, ואז הופכים וחוזרים על התהליך לטמפרטורה הרצויה.
בזמן שהבשר נח, מבשלים את הצ'יפס עד להזהבה באותו שמן המשמש לטבעות הבצל. בסיום מוציאים ומתבלים במלח ופלפל. לאחר מכן מחממים מחבת בינונית שטוחה על אש בינונית.
מורחים את החמאה על כל הלחמניות. משחימים את הלחמניות במחבת עד שמתקבל מרקם חום מוצק, 1 עד 2 דקות. לאחר מכן מסירים מהאש ומניחים בצד עד להגשה.
מערבבים בקערה את החסה המגוררת עם רוטב אלף האיים, מערבבים היטב. לאחר מכן מעלים את הלחמניות השחומות עם החסה, קציצה מבושלת וכמה טבעות בצל ומעליה את החלק העליון של הלחמנייה.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור בורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.