גשו לסופר וקנו בייקון, אבקת בצל, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוקה, בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוק חנוק, ו חזיר, ביצה & ירוק צ'ילה תוצרת בית בוריטוס קפוא ארוחת בוקר.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה הקרועים בקערה, מכסים במים, ומניחים בצד. להביא את הבצל, שום, צ ' ילי ירוק, מרק עוף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הרוטב מתעבה; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, מניחים את רצועות הבייקון על מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל, ומבשלים גבוה עד פריך, על 1 דקה לכל רצועה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניה
3
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את תפוחי האדמה, ומוסיפים למחבת. כפית שמן חם על תפוחי האדמה; מפזרים את אבקת הבצל, מלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה מדי פעם, אבל לתת להם לטגן עד חתיכות פריכות טופס ותפוחי האדמה מבושלים דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את הטורטיות בין שתי מגבות נייר לחות. מיקרוגל על גבוה עד חם, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניה
6
לרסס מחבת נפרדת עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולבשל את הביצים על אש בינונית, לטאטא אותם ברציפות עד הביצים מוגדרות לחלוטין; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברנדי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להניח שטוח טורטיה מולך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8
מניחים כמה תפוחי אדמה, ביצה מקושקשת, ורצועת בייקון בשליש התחתון, משאיר על אינץ 'של מקום מלמטה, ועל 1-1 / 2 אינץ' בצד שמאל וימין ברור לקיפול בוריטו. כפית על קצת רוטב צ 'ילה הירוק, ומפזרים גבינת צ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
9
מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה לאמצע על 1-1/2 ל 2 אינץ'. קח את הקצה התחתון הקרוב ביותר אליך עם המילוי להרים אותו, מושך אותו מעל המילוי, תוך שמירה על הצדדים במקום עד קצה זה עכשיו נוגע טורטייה על 7/8 הדרך עד הקצה העליון. בדוק אם הצדדים עדיין תחובים היטב. אם הם לא להחליק אותם בקצת עכשיו שיש לך את המילוי מכוסה. סיים על ידי תוחב את הדש התחתון כי אתה משך מעל המילוי מתחת למילוי קצת לאטום אותו, ואז להמשיך לגלגל את הבוריטו עד הקצה העליון, ויצרו גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
10
תן לו לנוח בצד התפר למטה, וזה יישאר נחמד והדוק. חזור עם שאר החומרים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.