מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט בלנדר טבעוני, בורשט סלק טבעוני, ו בורשט II.
הוראות
1
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הסלרי, גזר, פלפל, סלק כולל ירקות, עגבניות שלמות, עגבניות חתוכות לקוביות, תפוחי אדמה, chard שוויצרי, ותערובת בצל. מבשלים ומערבבים עד chard מתחיל לנבול, 4 עד 8 דקות. מערבבים במרק הירקות, מים, שמיר עשב, ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשות
Chard שוויצרי
שמיר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
ירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים חצי סלק מן המרק ומניחים בבלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הסלק זז לפני להשאיר אותו על פירה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את טופו, ולהמשיך טיהור עד חלקה. מערבבים את תערובת טופו בחזרה לתוך הסיר. מבשלים עד התערובת מצטמצמת בשליש, כשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף