בטטות ממולאות עם שטרויזל פקאן ומרשמלו
בטטות ממולאות בשטרויזל פקאן ומרשמלו היא תוספת ל-12 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 18 גרם שומן , וסך של 603 קלוריות . תמורת 1.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. אם יש לכם בטטות, מלח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגניות משתפר של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת שטרויזל דלעת ופקאן - ללא גלוטן, ללא סויה, טבעוני , מאפינס שטרויזל דלעת ופקאן , ותפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור מראש ל-400 מעלות פרנהייט.
שטפו את הבטטות, קרצפו אותן היטב כדי להסיר לכלוך. בעזרת מזלג, דקרו את הבטטות בכמה נקודות והניחו אותן על תבנית אפייה.
אופים כ-45 דקות, או עד שסכין הננעצת במרכז נכנסת בקלות.
בקערה גדולה, ערבבו יחד את החמאה, הסוכר החום והקמח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הקינמון, המלח, הפקאנים והמרשמלו; מקפלים את ציפוי השטרויזל יחד לאיחוד.
פורסים את הבטטות לאורכן במרכז ודחפו את הקצוות לכיוון האמצע כך שהן ייפתחו. ממלאים את הבטטות בנדיבות בציפוי השטרויזל ומחזירים לתנור.
אופים עוד 20 דקות, או עד שהציפוי מבעבע ומשחים.