בייבי תות ודבש פשטידות
אם יש לכם arrowroot, תותים, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות ביצת תינוק, פשטידות בשר עם עוף, גזר גמדי & Nigella, ו חמאת בוטנים וריבה בייבי סריג פשטידות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מחבת מיני מאפין 12 ספירה, חותך עוגיות עגול 3 אינץ', חותך עוגיות עגול 2 אינץ
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עבור הקרום: לרסס מחבת מיני מאפין nonstick 12 ספירה עם שמן צמחי תרסיס בישול. שים רצועה של נייר קלף, 1 אינץ 'רחב ו 5 אינץ' ארוך לתוך כל כוס מאפין, המאפשר נייר עודף כדי להקפיץ את הצדדים של הכוסות. פרוס את קרום העוגה באמצעות חותכי עוגיות עגולים, לגזור 12 (3 אינץ') מעגלים 12 (2 אינץ') עיגולים של בצק. לחץ קלות על עיגולים 3 אינץ ' של בצק לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של כוסות מאפין מוכן.
למילוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הדבש, מיץ לימון, arrowroot, וגלידת תפוזים עד חלקה. מערבבים את התותים.
כפית את המילוי לתוך כוסות מאפין ושימוש במברשת מאפה, מברשת קלות את הקצוות של הבצק עם ביצה מוכה.
שים את עיגולי הבצק 2 אינץ ' על גבי. באמצעות הקוצים של מזלג לחץ על הקצוות של הבצק יחד כדי לאטום. מברשת קלות את צמרות המאפה עם הביצה המוכה. באמצעות קצה הסכין, לעשות חריץ רחב 1/4 אינץ ' במרכז כל עוגה.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 14 עד 15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 30 דקות. באמצעות נייר הקלף התלוי כמו ידיות, להסיר את העוגות מהמחבת.