בייקון עטוף פסטו עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף פסטו עוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, מלח ופלפל טחון, חצאי חזה עוף-הלם שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. וזה לא כל כך מדהים. נסו בייקון עטוף פסטו עוף, פורל עטוף בבייקון עם מתכון פסטו, ו עוף עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להניח חזה עוף שטוח, ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מורחים רוטב פסטו על חזה העוף, ומגלגלים את חזה העוף בפרוסת בייקון, מאבטחים את הגליל עם קיסמים.
להניח את חזה העוף מגולגל לתוך צלחת אפייה 9x9 אינץ'. חזור עם חזה עוף שנותר.
יוצקים את שמן הירקות על חזה העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והבייקון פריך, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של גליל צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).