בייקון עניבת פרפר פסטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם גבינת שמנת, תיבול, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), ו בייקון עניבת פרפר פסטה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. תתחמם.
מבשלים בייקון על פי הוראות החבילה; לנקז היטב, להתפורר.
מקציפים גבינת שמנת, חמאה, ותבלינים איטלקיים בקערה בטוחה למיקרוגל בגודל בינוני במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד חלקה. בהדרגה מוסיפים חלב, מכים עד שהתערובת חלקה.
תערובת גבינת שמנת מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד מחומם היטב, לטאטא כל 30 שניות.
יוצקים תערובת גבינת שמנת על פסטה חמה, זורק למעיל. למעלה עם בייקון מתפורר וגבינת פרמזן מגוררת 1/2 כוס.
פסטת עניבת בייקון מוארת: תחליף שומן מופחת או בייקון טורקיה, גבינת שמנת 1/3 פחות שומן, וחלב מופחת שומן 2%. המשך לפי ההוראות.