בייקון, פטריות ומילוי צדפות
בייקון, פטריות, ומילוי צדפות דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 484 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל, חמאה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: בייקון & מילוי צדפות, צדפות ומילוי בייקון, ו סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
הסר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת לנקז. מילואים טפטוף במחבת.
מוסיפים את החמאה לטפטופי הבייקון ומתיכים על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הבצל, שום, ופטריות בחמאה וטפטופים עד הבצל יש קרמל, 10 עד 15 דקות.
יוצקים את היין למחבת; מאפשרים ליין להתחמם; להסיר מהחום.
מניחים את קוביות המילוי בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת הירקות על הקוביות.
תוסיף את המניה. מקפלים את הצדפות לתערובת.
להעביר את המילוי לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על גבי, כ -30 דקות.